zondag 29 juli 2012

Schilderij Lijst

Je komt wel eens dingen tegen waarvan je de haren recht over eind gaan staan van lelijkheid...nou dat was met deze schilderijlijst ook en helemaal toen het schilderij er nog in zat. Nou verschillen smaken gelukkig en zullen er vast wat mensen denken...wat heeft die muts nu weer gedaan met de lijst..
De lijst was dus Goud kleurig, op zich is goud wel een mooie kleur maar voor deze lijst vond ik het echt vreslijk. De lijst zelf vind ik helemaal top dus,....kwast en verf in de aanslag en aan het werk...
Volgens het verfpotje moet dit Basic Brown zijn, nou ik heb heel goed gekeken maar ik kom toch nergens bruin tegen, hoeft ook niet want ik vind de kleur zo prima. In de lijst zelf zitten groeven en werkjes die standaard " zwart " waren en die heb ik zo behouden anders werd het me te saai.
Persoonlijk vond ik hem nog wat saaitjes dus ben ik er met een Paintdabber Zwart over gegaan en direct de verf met een stoffen doek uitgeveegt en zo kun je zien wat een likje verf al niet kan doen. Nu nog een mooie foto eentje van Laika en Harley samen en die laat ik of sepia of zwart/wit  afdrukken...geinig toch? Fijne zondag en Knuffies Peet

P.s Het zwart komt op de foto wel heel hard en duidelijk aanwezig over maar in het echt valt het ( gelukkig ) reuze mee :-)