maandag 3 januari 2011

Nieuwjaars Candy

** Plakkerig Bericht Tot 3 Januari**

Naar mijn idee heb ik weer een leuke Candy bedacht en waarom... Omdat ik erg benieuwd ben hoe creatief jullie zijn met... kerstkaarten!

Wat je kunt winnen is nog een beetje een geheim maar er zit een magnolia stempel, cardstock, papier en nog meer leuke freubeltjes in.

Wat moet je doen om deze candy te winnen...

Laat door middel van een foto zien wat jij met de kerstkaarten doet die je ontvangt. Hang je ze op, leg je ze op een stapel, gooi je ze direct weg. Zet de foto en de link van je blog onder de reacties neer..simpel toch?

Dit is mijn manier...


Wij hebben een "oude" houtkachel met een schouw waar ik in de balken de kaarten ophang dmv een sliert met knijpertjes die ik ooit bij de Xenos heb gekocht.
Om het iets feestelijker te maken heb ik er sneeuwvloklampjes en een slinger van sneeuwvlokken tussen gehangen. Aan het eind van de feestdagen zit niet alleen de bovenste sliert vol maar heb ik ook aan de twee achterste balken een knijperslinger gemaakt en ook die zit vol, zal eind van het jaar een foto maken en deze hier plaatsen. Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is wat de bedoeling is en ben heeeel erg benieuwd naar jullie fotos....Liefs Peet.

Heb je geen blogmaar wil je wel meedoen.. stuur dan je foto naar Peetjes-freubelsite@live.nl

And The Winner Is....

Ik was net de kerstkaarten aan het opruimen en ineens dacht ik...ships, zou er nog een foto van maken voor op het blog...helaas te laat maar aankomende kerst heb ik nog een kans toch?
Er waren helaas niet zoveel die meededen met deze candy maar ik heb toch heerlijk ideeetje opgedaan en ik en de kids waren het er over eens dat de candy gewonnen is door...
                ANJA

Gefeliciteerd meid, als je me even je adres doormailt naar Peetjes-freubelsite@live.nl dan zorg ik dat de vlop jou kant op komt....Liefs Peet