zaterdag 4 februari 2012

Lots Of Love

Wat was het weer een rommelig weekje, bijna geen tijd om te freubelen en als ik dan kijk wat ik wel heb gedaan met me tijd....geen idee. Maar vandaag heb ik mezelf een heerlijk freubeldagje gegeven en is deze kaart alsvast nummer 1 van wat ik vandaag heb gedaan..
Ik kreeg gisteren de stanzen binnen die ik van de week heb gewonnen en ze zijn zo gaaf. gebruikt. Het papier komt uit de restanten bak en heb dus geen idee welk merk het is. Ik heb de randen met de hand vast genaaid met twee verschillende steken, of dit moet in zijn totaal een naam hebben..geen idee.
Ik heb met de hartjes stans een soort van bloem gemaakt door 4 hartjes dubbel te vouwen en op mekaar te plakken,. de stukjes die er eigenlijk uit gestanst horen te worden heb ik er bewust niet uit gehaald zodat ik nu een heel hart heb ipv een soort van doilly..snappie? De swirls stans heb ik ook gewonnen en die heb ik met witte gelpen nog wat bewerkt.
Tilda heb ik voor de verandering is met mijn oude vertrouwde aquarelpotloden gekleurd en dat was toch weer leuk om te doen...zullen vast meer gebruikt worden. Ga ik nu met nummer 2 verder en wens ik jullie een fijne zaterdag toe..Knuf Peet