vrijdag 15 juni 2012

Hang Is Een Wc Rol Aan Een Boeket...

Of aan een kado. Nee ik ben niet gekker geworden dan ik al was maar je moet er toch een beetje een leuke titel aangeven :-). Ik heb de onderkant van een wc rolletje dicht geniet..
en de randen beinkt in desbetreffende kleur. Je kunt de onderkant ook dicht lijmen maar ik vind dit iets steviger.  Het rolletje goed plat drukken, ik ben met mijn vouwbeen een paar keer goed over de randen  gegaan,Daarna heb ik de rolletjes aan de voor en achterzijde versierd. Aan de achterzijde heb ik alleen wat design papier gemat op cardstock en op de achterkant geplakt.

Kijk ze is gezellig bungelen in de Lavendel :-). Het papier is van de Action en de randen zijn bewerkt met Distress Brushed Corduroy, wat bloemen, lint en parels en het is toch weer een grappig geheel.


Even een Close-uppie :-)

En in elke rolletje heb ik een tag verstopt om zo je boodschap of iets anders op te kunnen zetten.. Op deze manier kun je ook heel leuk een giftcard kado geven :-)

Is dat leuk of is dat leuk, wie weet heb ik jullie op een idee gebracht en slaan jullie nu allemaal aan het wc-rollen sparen hihi...Knuf en Goed Weekend Peet