zondag 2 oktober 2011

Photo Box

Al een hele tijd geleden had ik op de rommelmarkt een lelijk ( blauw yek) houten fotobox gekocht voor 25 eurocentjes. Het doosje opzicht vond ik leuk alleen de kleur...het blijft blauw he ;-(. Maar een likje verf doet wonderen...
Aan de voorkant en bovenkant zit een glasplaat waar je fotos achter kunt doen en ik heb er twee vitnageplaatjes achtergestopt die ik tzt weer kan verwisselen. De plaatjes heb ik van internet gehaald. Ik heb met de dabber Pitch Black het hele kistje gedabbert ( klinkt leuk he maar geverft kan ook ) en toen die droog was heb ik er met de dabber Snow cap wat dotjes opgezet en met een vochtig billendoekje het weer uitgeveegd en zo kreeg ik de wat " oude" look.
Als pootjes heb ik vier parels ( kralen) gebruikt zodat het overeenkwam met de parelketting ( xenos) die ik onderin en bovenin op het kant heb verwerkt. Blijft het een beetje 1 geheel. De roosjes komen van de Xenos vandaan en met wat veertjes krijg je toch een leuk versierinkje.
Bovenop heb ik het wat minder druk gedaan omdat de deksel nog wel open moet kunnen en ik de nadruk op de voorkant wilde leggen.
De binnenkant heb ik niet helemaal geverft, alleen de randen en de ruggen van de fotomapjes. Hier wil ik tzt met rub ons teksten opzetten maar ik ben nog aan het denken of ik er fotos in doe of mooie vintage kaarten.Dat kan ik altijd nog erop zetten toch? Fijne zondag..Knuf Peet