maandag 7 februari 2011

Druk Weekkie...

Zo heb je niets en zo is je week bomvol gepland met van alles en nog wat...wel nu ik heb nu zon week waarbij je je afvraagt wat je als eerst doet en als laatste. We hebben een prins ( carnaval) in de straat wonen en word aankomende zaterdag de straat versierd. In de straat worden een stuk of 40 kerstbomen gepland en versierd met roosjes dus gaan we vanavond roosjes maken. Woensdag is Mike Jarig dus daar zijn we druk mee, alhoewel  hij zaterdag zijn kinderfeestje houd en zondag pas de visite komt doen we er uiteraard wel wat aan woensdag anders is het ook zo kaal. En dan de nodige afspraken waar we nog heen moeten al met al... drukdrukkerdedruk.. maar goed genoeg gezeurt over naar het kaartje..
Ik heb weer wat restjes papier bij mekaar gesprokelt, vraag me soms af waarom ik toch al die snippertjes bewaar maar als ik dan weer zon een kaart aan het maken ben is het toch wel verdomd makkelijk al die stukjes. Ik heb de rand van de afdruk is voor de verandering gescheurd en met distess inkt bewerkt, ook wel een keer leuk niet?
Tilda heb ik heel licht met aquamarkers ingekleurd en ik zit met smart te wachten tot er meer kleuren op de markt komen.

De kleuren die ik dit keer heb gebruikt zijn...
+ Gezicht, armen en beentjes: distress Tattered Rose.
+ Haren: Sepia.
+ Jurkje, sokken: Royal Purple, Wisteria, Bamboo.
+ Schoenen, bezemsteel: Mahogany.
+ Bezem: Golden Brown.

Pak ik nu de bezem van Tilda af en vlieg even snel over de markt heen voor de nodige vitamientjes..Hele fijne maandag..Liefs Peet
+