donderdag 6 januari 2011

Holiday Happiness....

Goh dat ik nog is blij zou zijn met " regen". Ik hoop dat door de regen de gladheid minder word want hier in de straat was het zo glad dat het gewoon levensgevaarlijk was om uberhaupt nog door de straat te komen. Ik stond gister ook overdwars met de auto in de straat en zie er dan maar is uit te komen. Uiteraard is me dit wel gelukt met veel gevloek en getier. Hoeveel fietsers en voetgangers hier onderuit gegaan zijn weet ik niet, vond het in het begin nog wel leuk om te zien hoe ze stuk voor stuk onderuit gingen maar tis nu gewoon saai geworden. Maar genoeg geneuzel over het weer op naar mijn creatie...
De stans die ik heb gebruikt is van Marianne Design en ik heb lang zitten denken of ik de ge-emboste rand er aan zou laten of er af zou knippen, ik heb hem er maar aangelaten met distress heb ik het ge-emboste bruin gemaakt ( het papier dan wel in de stans laten zitten).

Achter de gestanste afdruk heb ik donkerblauw ( ja je leest het goed...tis echt blauw) geplakt om zo de stans/afdruk meer te laten uitspringen. Het wolkjespapier vond ik er wel leuk bij passen alleen welk merk??? De tekst is van Stamping up en die is uitgeponst met de Word Pons ook van Stamping Up. Ik heb onder in een leerschuiver gedaan ( gebruik ik voor sieraden te maken) en daarop heb ik halve plakparels gedaan.

Op de blaadjes ( pons van Martha Steward) heb ik Ranger Glossy Accents gedaan en op de foto kun je zien dat die nog niet helemaal droog is maar zo komt het wel beter over dan dat het droog is. Als iemand weet wat dat ""
bolleke" bij de rug van Tilda is dan hoor ik het graag want ik kom er niet achter. Ik dacht eerst een zon maar das dan wel een knullig zonnetje naar mijn idee...Liefs Peet.

De aquamarkers die ik heb gebruikt zijn...
+ Gezicht en armen: Distress Tattered Rose.
+ Haren: Golden Brown.
+ Broek en muts: Sepia.
+ Trui, schoenen en rand van de muts: Teal.
+ Trap: Sepia, Mocha.