maandag 20 januari 2014

Bak Boek

Ik was vorige week ff bij de Hema en stond in de rij om af te rekenen toen mijn oog op een heel mooi ( naar mijn idee ) viel. Ik uit de rij en door het boek wat aan het bladeren en hops in mijn mandje :-) ermee...das een mooie aanwinst voor mijn bak boeken..


Ik zeg een heel mooi boek voor de bakkers onder ons. Een heel dik boek met ruim 200 bladzijdes met ideeen, tips en duidelijke fotos / uitleg hoe je iets moet doen.


 Cakjes versieren,  ik vind de vierkante vorm al helemaal leuk laat staan hoe deze versierd is.


Deze vind ik ook helemaal geweldig en zoals met heel veel dingen, als je weet hoe het moet is het een kippetje om te maken.


Bloemen maken van marsepein of fondant is na het zien van deze tuturial ook ineens een stuk simpeler.


Koekjes bakken en versieren, deze staat dus ook op mijn lijst voor eind van het jaar...eerst nog op zoek naar zon mooie koekjes vorm....webshops met bakspullen voor een leuk prijsje zijn welkom dames dus als jullie iets weten,...scream!!

Er staan ook nog sjablonen in die je kunt gebruiken om je baksels te versieren kortom..ik ben zo blij met mijn nieuwe aanwinst en dat voor €10.00...das echt geen geld. Dus misschien een leuke tip voor de bakkers onder ons of als je iemand weet die graag bakt is dit naar mijn idee een erg leuk kado om te krijgen.
Zo genoeg gepromoot hahaha.....
Knuf en tot Blogs Peet