zondag 26 september 2010

Happy Birthday

Ik kwam deze magnolia stempel tegen in een doos en ik wist het bestaan van deze stempel dus echt niet meer * bloos*. Ik vind hem wel superleuk zo met die petticoat ( doet me denken toen ik ook van die rokken droeg met zon petticoat eronder). Ik heb de kaart weer gemaakt met restjes papier en restjes lint/kant. Want alles waarvan ik denk..kan nog van pas komen stop ik in een doos of pot en zie hier...het is gebruikt. De bloemen zijn gemaakt met de stans van Marianne Design en de kleinste bloem is een witte paper flower die ik met Walnut inkt Lilac heb bespoten, had geen bijpassende bloemen in huis.
Dan kreeg ik gisteren een paar mailtjes met het verzoek of ik de kaart van gisteren wat beter in beeld kon brengen en dan met name de stempels die ik ingekleurd had. Ik zag op me beeldscherm idd dat de kaart niet mooi overkwam maar nu is mijn beeldscherm ook niet meer de beste dus ik meende dat het alleen bij mij was.
Het is niet helemaal scherp geworden maar vandaag gaan de dingen ook niet zoals ze behoren te gaan en dat kan nog leuk worden want Peetje mag zo een later dienst doen die ze eigelijk nooit doet dus dat kan nog spannend worden...Wens ik jullie een fijne zondag toe en tot de volgende creatie...Liefs Peet