dinsdag 8 oktober 2013

1 Jarig Jubileum....

Jeetje wat vliegt de tijd toch zeg, vorig jaar om deze tijd zat ik likkebaardend mijn starterspakket bij Stampin`Up! bij een te zoeken en nu...vandaag precies een jaar geleden ben ik Demonstratrice geworden. Ik heb in dat jaar ontzettende leuke nieuwe " collega`s " gekregen die stuk voor stuk net zo verzot zijn op de producten van SU als ik.
Eerlijk toegegeven ligt het nu bij mij echt " doodstil" omdat ik nog niet de juiste combi heb gevonden wat mijn fulltime job betreft en party`s geven / houden. Ik heb al wel wat leuke ideeen in me hoofd en druk bezig met uitwerken hiervan maar dat zal denk ik volgend jaar pas worden voor ik de uitvoer. Op dit moment is mijn werk toch net ffkes iets belangrijker dan mijn " Hobby".

Van onze lieve steun en toeverlaat Damir kregen we dit berichtje....Beste Demonstrators,

Vandaag is het zover…. Stampin’ Up! Netherlands bestaat precies één jaar.

Het is een jaar geworden waarin veel gebeurd is en waarin we vele successen hebben mogen vieren, successen die natuurlijk zonder jullie inzet niet mogelijk waren. 
Ik hoop dan ook dat jullie net zo positief terugkijken op ons eerste jaar.

Ik heb een kleine taart aangesneden op deze bijzondere dag!
Namens iedereen op ons kantoor in Frankfurt willen we jullie bedanken voor jullie inzet, en op naar het tweede jaar!

Damir Basic

Assistant Business Development Manager Netherlands


Leuk toch?
Knuf en tot Blogs Peet.

P.s...wat heerlijk dat jullie zo nieuwsgierig zijn wat mijn vorige post betreft hahaha nog ffkes geduld lady`s, het ligt allemaal te drogen :-)