zondag 24 maart 2013

Verslag Stampin`Up Uitje..

Vandaag geen Lay Out maar een verslag van mijn gezellig dagje uit met zon 30 demonstratrices van Stampin`Up.
Vrijdag 22 maart zijn we met zon 30 dames vertrokken in een luxe touringcar richting Frankfurt om daar het kantoor en distrubutiecentrum van Stampin`Up te bezichtigen. Het was ff racen vrijdagmorgen aangezien ik tot 7.15 moest werken en ik zo rond 7.45 opgehaald zou worden door Linda. Maar we hebben het gered hihi. We zijn eerst naar Velp gereden waar we een hele bups dames en heer hebben opgehaald en toen kon de lange rit beginnen..
Het was al erg gezellig in de bus en er werd veel gekakelt en dan met name over Stampin`Up..hoe toepasselijk.
Het ontbrak ons aan niets, er was koffie, thee en zelfs blikken met snoep...Kim was een van onze " snoepdames"
We hadden nog even ergens in Duitsland een kleine koffie / plas pauze en de duitsers zag je denken...Heb je weer zon horde loslopende huisvrouwen

De rit was gezellig en tussendoor nog even wat kiekjes gemaakt van de omgeving.
Na een lange rit ( bijna 4 uur) kwamen we dan eindelijk aan bij het Kantoor van Stampin` Up. Wij hadden de eer om als eerst groep Demonstatrices een rondleiding te krijgen.

We werden verwelkomt met een heerlijke lunch en geloof me die ging er wel in :-)
Kety, die alles had georganiseerd had nog een kleine verrassing voor Damir. Die deed ons reisje denken aan zijn schoolreisje en Kety had een cd met allemaal leuke kinderliedjes voor hem geregeld...just love it
Was lekker he Maaike grijns.
Toen begon de rondleiding door het kantoor, ik had het groter verwacht om eerlijk te zijn maar wat zijn de mensen daar toch vriendelijk en namen alle tijd voor je om alles uit te leggen. Ook wel leuk om nu een gezicht te zien bij de naam en persoon die je wel eens aan de lijn hebt. Het was een dolle boel.
Daarna gingen we riching de distributrie plek en wat zou ik daar graag 1 minuutje gratis willen winkelen zeg...

Dozen vol Stampin`Up producten..we hebben niet lopen kwijlen hoor absoluut niet :-).
Aangezien we met ietwat te veel mensen waren moesten we in groepjes gaan en mochten we in de Kantine wachten tot we aan de beurt waren..

De medewerkers van Stampin Up wisten niet wat hun overkwamen toen ze zonder erg de kantine binnenkwamen en daar een kippehok vol dames aantroffen, verschillende gingen dan ook direct rechtsom keer haha.
Ik meende dat elke order per keer  bij mekaar werd gesprokkelt maar dat ging gewoon per 9 bestellingen in een keer. Daar hadden ze een heel mooi systeem voor wat ik al geweldig vond om te zien.
De dames die ook demos geven snappen deze machine wel en we weten nu hoe we toch aan al die meters veel te veel inpakpapier komen.Tegen tien voor vijf vertrokken we weer richting nederland en tegen half elf zetten we onze voeten weer in Venray waarna we nog even met zijn vieren de Mac Donalds onveilig hebben gemaakt. Het was een hele leuke gezellige maar ow zo vermoeiende dag en wat was ik blij dat ik in mijn bedje lag...Dikke Knuf Peet