maandag 19 november 2012

Kado Idee....

Ik was gisteren de koelkast aan het uitmesten en kwam een flesje slasaus tegen die er niet echt heel aantrekkelijk uit zag dus.....nee nee niet weg gegooit dames! Ik heb het flesje goed schoongemaakt, ontdaan van het etiket en er een ( in dit geval ) een opkikkertje van gemaakt.
Ik heb de dop die wit en bedrukt was bewerkt met Alcohol Ink Pitch Black. Geweldige ink om niet alleen mee te werken op tags enz maar ook om snel ff iets een andere kleur te geven. De stempels die ik heb gebruikt komen van de serie From My Heart van Stampin`Up!. Ook zon leuke set waar je alle kanten mee op kunt.
Ik heb uit cardstock een bruine scallop gestanst en uit het rode een rondje. De stempel is afgedrukt met Early Espresso op correspondentie papier en deze heb ik nogmaals hierop afgedrukt in Real Red. De rode banner uitgeknipt en op de bruine afdruk geplakt met wat foam. Leuk een beetje diepte effect. Wat plak parels van de Action erom heen.
Beetje moeilijk te zien zo het diepte effect met de foamstickers maar ik denk dat jullie wel weten wat ik bedoel .
Om de hals van de fles heb ik een stuk Taffeta Ribbon Riding Hood Red ( ook van stampin`up ) geplakt en daarover een stuk Bakers Twine met een leuk klein labeltje eraan. Deze heb ik gemaakt met de Word Window en Modern Label Punch ook van Stampin`up. De tekst is ook uit de From My Heart serie. Oeps voor ik het vergeet... in het flesje heb ik losse thee gedaan, dat vond ik wel leuk passen bij de stempel met de theepot en om de zieke ( in dit geval ) beterschap te wensen en een kop thee doet wonderen als je ziek bent toch? Voor de feestdagen is het ook leuk om ipv thee kleine snoepjes in het rood en groen te doen...idee want Peetje heeft nog zon flesje :-) dus die zal een deze dagen ook nog wel voor bij komen....Knuffies Peet