maandag 20 augustus 2012

X-Mas

Wat een heerlijk weer hebben we toch gehad, ik weet dat een groot deel van nederland vind / vond dat het wel wat minder mocht maar ik heb met volle teugen genoten maar....ik was toch ff in winterse sferen :-)
Het achtergrond papier met de nootjes komt van het kruidvat vandaan en deze heb ik helemaal bewerkt met Distress Vintage Photo evenals alle randen van de kaart. Het plaatje komt van Marianne Design en is express scheef op de kaart geplakt. De rechterhoek heb ik bewust wat " kaal " gelaten omdat ik onderin al vrij veel heb geplakt.
Moeilijk te zien maar op de tags die ik gemaakt heb met de stans van Tim Holtz heb ik met clippunch letters van Nellie Snellen X-Mas op de tags geschreven en deze weer met een Uteeh laagje voorzien.
De bloemen die ik bij het kruidvat heb gehaald heb ik op kleur gebracht met Home made Glimmermist en voorzien van een laagje Aleene`s Glitter Snow. De blaadjes en het lantaarntje heb ik uit Perkament papier gehaalt. De blaadjes ( met de Martha Steward Pons) heb ik met een embossingpen wat opgebolt voor een speelser effect...Sjees ik nu ff door het huis heen voordat de spinnen een Party gaan houden want van het weekend heb ik uiteraard alleen buiten gezeten...Knuffies Peet