dinsdag 22 februari 2011

Life Is A Matter Of Moments..

Wat leuk om jullie herkenbare verhalen te lezen in mijn vorige post. Ik vind het heerlijk om even ( kuch) te freubelen als iedereen al op 1 oor ligt, lekker rustig en even lekker helemaal tot rust komen. jammer dat het dan net lijkt of de tijd dan eens zo snel gaat en voor je het weet een uur of vreselijk laat is. Ik heb periodes gehad dan werd ik wakker of lag ik wakker en dan had ik een idee en dan hops, zat ik midden in de nacht te freubelen. Dat heb ik afgeleerd, ga nu gewoon standaard laat naar bed hihi.
Dit is toch wel een van mijn favoriete stempelset van Stampin Up. De serie heet Elements Of Style. Ik heb de afdruk op aquarelpapier afgedrukt met Archival Inkt. De randen heb ik vervolgens gedistresst met distress Black Soot. Van buiten naar binnen zodat de binnenrand lichter is dan de buitenrand.

Het is een simpele kaart maar voor het doeleind wat ik in gedachten had ( condoleancekaart) vind ik hem mooi, niet teveel toeters en bellen. Ga ik nu weer eens een "oude" verslaving uit de kast halen....zullen jullie van de week wel zien en nee...de andere drie creaties zijn nog niet af. Ik zal voor de gein is een foto maken hoe het hier op mijn buro eruit ziet met al die half afgewerkte creaties...

En dan ruim ik elke keer weer op als ik er mee stop, dit heb ik in denk ik pak hem beet een half uurtje voor mekaar gekregen. let even op me dampende kop koffie...sommige hebben standaard hun cb op tafel staan..ik een kop koffie :-).
Liefs Peet