donderdag 20 mei 2010

2 designers gezocht


Mijn laatste berichtje voor vandaag en dan doe ik me luiken is optijd dicht. Ik had me aangemeld om bij Lelo om een kans te maken voor designer,ze hebben daar zulke leuke stempels en leuke creaties dus nooit geschoten is altijd mis toch? Neem is een kijkje op hun blog en wie weet begint het bij jou ook te kriebelen. Liefs Peet

Circle flip Up Book

Ik wou hem eigenlijk morgen plaatsen maar me to-do list voor morgen is wel superlang en dan heb ik het niet over freubelen..maar over dagelijkse dingen vandaar dat ik hem nu plaats. Ik zag een filmpje en ik was verkocht, vond het zon leuk idee dat ik hem direct hem nagemaakt alleen ik heb hem een slag kleiner gemaakt omdat ik hem aan een grote bos bloemen wil maken.Ik heb dit Circle Flip Up book voor mijn ouders gemaakt die zaterdag 40 jaar getrouwd zijn..

Het is zo keileuk om te maken dat ik al besloten heb om er voor de kerst een paar te maken, das toch een orginele groet niet?

In het boekje heb ik niet teveel geplakt omdat het te dik zou worden en me ma houd niet zo van al die frutsels en fratsels. Ik heb met een ouderwetse lettertang de namen van ons alle ingezet want mijn schrijven is bar slecht en zo verpest ik in ieder geval niets.

Ik heb hier onder het filmpje gezet zodat jullie kunnen zien hoe jullie het boekje kunne maken....Succes..Liefs Peet

Circle Flip Up Book


en zo maak je hem... succes Peet

Milan

Zo, mijn geboortekaartje kan ik van me to-do list scrappen, alhoewel ik er nog vier moet nee mag maken, maar deze is dan mooi weer klaar..

Ik hoef niet te vertellen dat de kleine Milan heet wel.. :-)

Aan de binnen kant heb ik twee labels gedaan waar ik straks de persoonlijke boodschap opzet. In het midden heb ik een afdruk van een klein kalendertje geplakt en daar de dag, maand en jaar van geboorte aangevinkt.

Dan ga ik nu mijn denkcellen aan het werk zetten onder het genot van een kop koffie om te bedenken wat ik voor mijn ouders maken ga want die zijn zaterdag alweer 40 jaar getrouwd..pfff ga ik ze niet meer nadoen. Enjoy Your Day..Liefs Peet