woensdag 6 november 2013

Anti Static Pad...

De freubelkonten die veel met embossingpoeder werken weten wel wat dit is.Met dit kussentje ga je eerst over je papier heen voordat je het bestempelt met Versamark inkt en daarna bestrooit met Embossingpoeder. Het schijnt dat je papier dan minder statisch is en er alleen embossingpoeder op de inkt komt te zitten. Het zal allemaal wel maar ik ben nooit zo van dit soort " aparte " dingen. Ik denk dan altijd dat het weer een verkoperspraatje is. Maar...... ( jullie voelen hem al aankomen...)..nu ik zag dat je deze pads met simpele huis, tuin en keuken artikelen kunt maken ben ik toch nieuwsgierig geworden en heb er eentje gemaakt..


Ik wilde het eerst met de naaimachien doen maar toen ik naar dat beestje keek en alle scenario`s weer voor bij zag komen dacht ik....ik doe het wel ff met het handje en...lekker rommelig ( past wel bij mij).


En aangezien ik lekker met mijn rug tegen de verwarming zat heb ik er maar een paar meer gemaakt, je kunt ze maar op voorraad hebben denk ik dan. En nu hoor ik jullie denken...werkt het...Ik heb natuurlijk geen vergelijk omdat ik de orginele niet ken en heb gebruikt maar ik heb toch minder embossingpoeder op mijn papier zitten nu ik eerst met deze pad erover ben gegaan. Zo zie je maar weer, waar je toch zo je ??? bij hebt blijkt dus echt geen onzin te zijn. Weer wat geleerd....Knuf en een fijne woensdag Peet