vrijdag 4 februari 2011

Zo Tegen Mijn Principes....

Het is zo tegen mijn principe om voor de zomervakantie al kerstkaarten te maken, vraag me niet waarom maar ik zal nooit voor september kerstkaarten maken. Vandaag heb ik mijn principe even in de koelkast gezet en deze kerstkaart gemaakt...
Je krijgt soms wel eens stempels/afdrukjes die je om de een of andere reden blijven roepen. Deze stempel van Magnolia deed dat dus ook :-). Het achtergrond papier heb ik weer met de cb en distress inkt ( black shoot, brushed corduroy, old paper) gemaakt. Ik heb met een stans van Nellie Snellen  uit holografisch papier ( van de action) een stans gestanst en de randen iets gedistresst.

De swirls heb ik met een stans van Marianne Design gemaakt en wat versierd met halve plakparels. Aan het lintje heb ik een belletje gehangen ( xenos).

Op de achterkant heb ik een afdruk gemaakt van een postcard en dit keer heb ik Distress Brushed Corduroy gebruikt voor de afdruk. Op de kaart heb ik een kerstzegel van vorig jaar geplakt. Ik heb ze van alle gekregen kaarten af gehaald omdat ik ze opzich al mooi vond en ik direct iets had van... daar kunnen we wel wat mee.

Tilda heb ik met aquamarkers ingekleurd en wel met de volgende kleuren:
+ Gezicht en Handjes: Distress Tattered Rose.
+ Haren: Golden Brown.
+ Jurkje: Deco Peach.

Wens ik jullie allemaal alvast een heel fijn weekend, ik ga verder met mijn pennenbak en hoop hem jullie dit weekend te showen...Liefs Peet