woensdag 30 april 2014

Ik Wou Zoveel Doen...


En wat heb ik nou gedaan op freubelgebied.....niets :-(.
Het leek wel of de dagen eens zo hard voorbij zijn gegaan.
Maar niet getreurd, ben net wel even weer aan het uitproberen geweest en ik denk dat dat best gaat werken maar daarover meer als ik zeker weet of het wat is. Kom ik toch nog is van mijn prut af wat ik niet meer gebruik.
Dan wat mijn Filofaxen betreft, ik heb er eentje en die zit nu zo propvol dat ik maar bedacht heb om het iets uit te dunnen. Voor wie niet weet wat een Filofax is..dat is een merk agenda die je helemaal leuk op gaat pimpen..

                                                              plaatje komt van pintersest .

Ik vind het er superleuk uit zien maar ik ben zelf niet van de stickers plakken, vind ik me persoonlijk weer net iets te oud voor maar ik gebruik mijn filofax erg veel. Ik heb een A5 voor naar mijn werk en daar zit ook in wat ik allemaal aan hobbyspul heb, mijn rooster, verjaardagen, adressen, agenda zelf, wat en wie ik volg op blogger enz enz. Nu is mijn arme filofax zo aan het uitpuilen dat ik nu op zoek ga naar een Filofax Malden Mini. Dat is een agenda met een portomonee gedeelte....Voelen jullie hem al? Ik ga hier in dus opschrijven welke soorten inkt ik heb, stukjes washitape plakken van wat ik heb en zo van alles aan hobbyspul. Dus....ga ik naar een hobbybeurs, neem ik deze agenda mee, met mijn centjes erin en zo kan ik altijd zien wat ik al heb, dus heb ik bitter weinig kans dat ik dubbel koop..smart he?

Dan mijn verdwaalde idee om ook aan het Rolodexen te beginnen...

                                                plaatje komt van pinterest

Ook hier heb ik enorm veel zin in om mee te beginnen alleen...maak ik er een soort van adressendex van, verjaardagdex of gewoon gepimpte kaartjes dex..keuzes keuzes keuzes, hier ben ik nog niet overuit en daarnaast....Ik had een mooie Rolodex gezien alleen de prijs......wow maar goed dat ik stevig in de schoenen sta in dit leventje anders was ik omver gedondert. De prijs was rond de €100, 00 en dat vind ik toch een beetje aan de gekke kant. Ik heb wel een alternatief maar dan moet ik nog even op zoek naar het een en ander.

Dus dames, de zin en ideeen zijn er volop en de tijd komt ook nog wel.
Tot Blogs en dikke Knuf Peet