zondag 26 juni 2011

Mijn Opgepimpte Doos...

En wat klinkt dat eigenlijk raar als je iets doordenkt hihi..jaja ik ben weer wakker maar goed ik had een tijd terug hier op de carbootsale een grote theedoos gekocht voor jawel. 0.75 eurie centjes en die heb ik opgepimpt tot alcohol ink doos..

Ik heb de zijkanten van de doos lichtjes met de kwast en Aleens Acrylpaint geverft en daarna direct met een wat vochtige doek de verf er weer af gepoets, wel heel lichtjes om zo het oude vervaagde effect te krijgen.
Ik heb een vel scrappapier van Basic Grey op maat gesneden en met distress Walnut Stain bestempelt en weer toen de inkt nog wat nat was ben ik er weer heel licht overheen gegaan om zo de tekst van de stempel iets te vervagen. Vervolgens heb ik dit op de deksel geplakt met Modge Pod en toen dit droog was heb ik hetzelfde met verf gedaan zoals aan de zijkanten. Het papier in het midden van de deksel heb ik bestempelt met distress Antique Linnen. De letters komen bij de kruidvat vandaan en heb ik bewerkt met Alcohol ink Butterscotch en vervolgens heb ik het " ingekleurd " met Glossy Accents.


De binnenkant heb ik gelaten voor wat die was, ik heb alleen het binnenwerk ( de vakverdeling) eruit gehaald en 1 plankje erin vast gelijmt. In het midden van de deksel heb ik een plaatje geplakt omdat hier heel groot Pickwick opstond en ik dat niet zo mooi vond.
Op de bovenkant van de flesjes heb ik een stickertje geplakt met de kleur die in het flesje zit, zo kan ik van beter zien welke kleur waar is en hoef ik niet elke flesje omhoog te houden.
Dan heb ik in het zijvakje de viltjes gedaan zodat ik alles bij de hand heb. Ik heb nog een kleurenkaart gemaakt van alle kleuren die ik ( tot nu) toe heb en als ik dan met de ink wil spelen en wil zien welke kleuren er bij mekaar passen dan kan ik dat met me kleurenkaart mooi uitzoeken...pretty smart he? Goed dames dan spring ik nu op de fiets, de kerkklok slaat 9 uur dus tijd om naar de Luikse Markt te gaan want vorig jaar heb ik daar zulk mooi kant weten te scoren voor een prikkie dus wie weet waar ik zo allemaal mee thuis kom....of niet...Fijne Zondag Liefs Peet

P.s Ik ben geen T vergeten achter ink want het heet echt ink zonder t :-)