maandag 26 december 2011

Canvas

Vandaag is het petekind van Rob jarig en daar ben ik even voor aan de freubel geweest tussen de bedrijven door..
Ik had nog een canvasdoekje in de kast liggen en daar heb ik de randen eerst van geverft met een Paintdabber Peach Belinni, daarna heb ik er een stuk scrappapier opgeplakt ( van magnolia). De randen van het doek heb ik vervolgens met distress Black Soot bewerkt en wat delen van het papier met Cracklepaint Dried Marigold. Toen dit goed droog was ben ik er nog heel lichtjes met een Paintdabber Gold overheen gegaan om zo het goudkleurtje wat terug te laten komen.
De letters komen van het kruidvat vandaan en die heb ik eerst met een embossing mal door de cb gehaald, goud geverft met de Paintdabber en daarna bewerkt met Rub`n Buff Patina. De vlinder heb ik gemaakt door een paper butterfly lichtjes goud te verven met de Paintdabber en daarna nog een keer met de Distress Stain Walnut Stain. Daarna heb ik hem in de gesmolten Uteeh gedaan. Toen de vlinder nog wat warm was en de Uteeh nog was zacht heb ik de vlinder in model gebracht.
Dit is ook een Paper Butterfly en die heb ik eerst met Distress Stain Walnut Stain gekleurd, door de gesmolten Uteeh gehaald en daarna bewerkt met Rub`n Buff. Verder wat plaksteentjes van de Action gebruikt als lijfje. Aan de achterkant van het schilderij heb ik een kaart met inhoud verstopt en ook de achterkant heb ik wat opgepimpt maar vergeten om er een foto van de maken. Ga ik jullie nog een gezellige 2de kerstdag wensen...Knuf Peet