dinsdag 7 januari 2014

Bakken

Een van mijn goede voornemen is om dit jaar meer de gaan bakken, dat heb ik altijd al leuk gevonden maar ik had nooit iemand die me al die baksels ook op wilde eten maar nu de kids groter worden en meer eten...je raad het al :-)


Ik heb alle ingredienten die ik dacht te gaan gebruiken maar vast bij elkaar gezocht. Het kan maar zo veranderen wat dat betreft, hier zeggen ze altijd als ik gekookt heb, geniet ervan zo zul je het waarschijnlijk nooit meer krijgen.


Ik gebruik nu het liefst de bakmixen van Homemade, lekker makkelijk alleen water toevoegen en wat je er evt nog meer in wilt doen en voila...deeg is klaar. Ik ben nog op zoek naar goede en lekkere bakmixen dus heb je tips...let me know.


Dan begint het wachten als ze in de oven staan maar das ook geen ramp, met een kop koffie en wat leesvoer is de tijd zo voorbij.


Ik kwam deze twee tijdschriften tegen en wat zijn die leuk zeg. Er staan ontzettende leuke en lekkere baksels in die ik toch echt nog moet proberen. Nu hoor ik sommige denken, was ze niet op dieet, ja dat ben ik nog steeds haha, ik wil er nog 10 kilo af en de mensen die me in real kennen verklaren me allemaal voor gek, die zijn bang dat er niets van Peetje overblijft maar geloof me....er zit nog genoeg wat eraf kan. Ik ben nu bijna een jaar aan het lijnen en weet inmiddels wel wat ik allemaal mag en kan en zo af en toe van het padje afgaan is helemaal niet erg dus ja...ik proef me eigen baksels ook.


Zijn ze niet enig , die schaapjes?

Dit is dus het eind resultaat.
Wat heb ik er nu uiteindelijk allemaal ingedaan...

+ appel stukjes.
+ Sucade stukjes.
+ Chocolade snippers.
+ Sinasappelsmaakstof.

Valt mee he, nu ga ik er is eentje proeven en jullie blogs een bezoekje brengen.
Knuf en tot Blogs Peet