woensdag 28 juli 2010

Voor Mijn Zus...

Vandaag is mijn zus jarig en die word al of moet ik zeggen pas 40 wat gaat dat toch snel, nog even en dan ben ik alweer 38 pffff. Maar goed, mijn zus wilde graag euries hebben en om die nou in zon een saaie witte vlop te doen...das zo niet creabea he! Dus heb ik een ( geen idee hoe ik het beestje zal noemen) maar een kado-vloppie gemaakt.
Dit is de voorkant en het papier wat ik heb gebruikt is van Bo Bunny, lekker zonnig niet waar? De swirls heb ik met goud/parelmoer papier uitgesneden met de cricut ( cardrigde Tie the knot). Verder niet teveel poespas omdat ik het papier al mooi genoeg vond en zonde was om dit helemaal weg te werken.

Kon nog net een foto van de binnenkant maken en toen hield me toestel het voor gezien en ligt die nu aan het stroominfuus hihi. Aan de bovenkant heb ik een reep witte chocolade met hazelnoten ( zo jammer om weg te geven) geplakt en daarop een mini kaart en in geval ze vervroegt last van dementie heeft heb ik haar leeftijd er maar even bij gezet * grins*. Aan de onderkant een flapje waar de donatie geplaatst kan worden en een label met een groet. Ik heb deze vlop dicht gemaakt met behulp van klitteband rondjes die ik ooit eens bij de Action vandaan heb geplukt en nu toch wel goed van pas komen.Zie ik nu net dat het arme vogeltje geen oogje heeft, de stakker, zo maar even gauw zorgen dat het beestje van zich af kan kijken. Rest mij jullie nog een fijne dag toe te wensen....Liefs Peet