zaterdag 9 november 2013

Snelle Tag....Tuutje

Je hebt soms van die momenten dat je chronisch tijd tekort heb maar nog het een en andere op je lijst hebt staan die je toch af wilt hebben. Nu, met de feestdagen in het verschiet weet ik dat ik de nodige tags / labels nodig heb dus....het liefst zoveel mogelijk in een korte tijd....nou die heb ik hoor...


Ik heb een tag genomen, deze kun je ook zelf knippen uit papier maar ik heb er een hele boel ingeslagen dus...makkelijker kan het niet.


De tag heb ik bestempelt met een achtergrond stempel van Stampin`Up! en afgedrukt met Crumb Cake inkt. De randen heb ik eerst bewerkt met Distress Brushed Corduroy en de randen nog een keer extra met Distress Walnut Stain.


Vervolgens heb ik er een Rub On op gewreven en het ziet er nu al leuk uit. De Rub Ons heb ik bij de Action vandaan, ze zijn zo leuk en makkelijk in gebruik.


Daarna heb ik de tag aangekleed met onderin nog een Rub On waarop ik drie plakparels heb geplakt, daar boven wat Bakers Twine ( early espresso ) gewikkelt en tot slot nog een lintje boven in en zo heb je toch een superleuke snelle tag???  Knuf en Tot Blogs Peet