dinsdag 17 april 2012

De Ketting

Wat leuk om jullie reacties op mijn oorbellen te lezen, ik meende toch echt dat de meeste freubelkonten voor kaarten maken zijn :-). Maar goed ik heb een bijbehorende ketting gemaakt voor bij mijn oorbellen van gisteren..
Ik heb paarse porseleinen kralen op een kettelstift ( ijzeren staafje met aan 1 kant een oogje en aan de andere kant moet je nadat je de kraal eraan hebt gedaan zelf een oogje buigen) gezet, hetzelfde heb ik met de kleine paarse ronde kralen gedaan en in het midden van die kralen heb ik een klein zilverkleurige platte kraal gedaan. Op de ronde ornamenten heb ik met speciale sieraden lijm glazen strass steentjes geplakt. Vervolgens heb ik op me tafel de kralen in de juiste volgorde gelegd en ben ik de kralen aan mekaar gaan beveztigen dmv een zilverkleurig ringentje.
Aan de achterkant wonen ook mensen en ziet het er als volgt uti. Ik persoonlijk vind het wel mooi als je een staart of je haren opgestoken hebt dat de ketting er van de acherkant ook mooi eruit ziet. Ik heb een verlengkettinkje gebruikt zodat de ketting in verschillende hoogtes gedragen kan worden.

De gehele set. Ziet er wel leuk uit he...? Knuf en fijne dag Peet