dinsdag 14 december 2010

Wanted Dead or...

Nou, doe maar gewoon met Archival inkt op aquarelpapier.
Ik ben opzoek naar afdrukjes van deze twee stempels...


Wie heeft deze stempel of beide en wil er voor mij een paar afdrukjes van maken? Onkosten worden uiteraard vergoed...Liefs Peet

Congratulations....

Zo, de enorme berg theezakjes zijn weer gesorteerd en ik zag even door de theezakjes het bos ehm aanrecht niet meer, het waren er erg veel en het is toch geinig dat ik ondanks dat ik nu al meer dan 10 jaar ( jeetje jubileum grinzz) theezakjes spaar nog steeds onbekende krijg...misschien ook een reden om ze te blijven sparen maar goed ondanks het uitzoeken heb ik toch nog tijd vrij gemaakt voor het maken van een kaartje. Bijna een nieuwjaar is ook weer een boel verjaardagen die een kaartje krijgen.
Het blijft zon een leukerdje dit stempeltje. Het papier is van een naamloos blok en het taartkleedje komt van de Action en heb ik lichtjes bewerkt met distress Vintage Photo. De hoekstans en bladstans zijn van Marianne Design, de vlinderstans is van Joy en met de Martha Steward pons heb ik takjes geponst. Op de vlinders en de takjes heb ik wat Stickles Clear gedaan ( kon het niet laten). Met liqiud pearls Mint green heb ik wat pareltjes gemaakt en klaar was de kaart. Ga ik nu snel kerstinkopen doen, zal wel druk zijn overal in de winkels dus je kunt er maar optijd bij zijn...hele fijne dinsdag..liefs Peet.

De aquamarkers die ik heb gebruikt zijn....
+ Gezicht, handen en voeten: Distress Tattered Rose.
+ Hoed: Straw Yellow, Gold Ochre.
+ Haar: Gold Ochre.
+ Broek: Teal, Frost Blue.
+ Strik: Teal.
+ Trui: Straw Yellow.
+ Appels en Bloemen: Flame Red.
+ Gras: Bamboo