donderdag 26 mei 2011

Kado Verpakking

Ow heerlijk er is weer regel, er was hier in het dorp kermis en de kids mochten maandag en dinsdag om 10.00 uur naar school en Rob had een paar dgn vrij genomen om is goed kermis te vieren...Best gezellie maar je doet gewoon geen bal als de vent thuis is wel dan? Dus nu is hij weer lekker aan het werk en kan ik weer heerlijk doen waar ik goed in ben...beppen hihi ownee freubelen. Ik wilde een leuke kado verpakking maken voor het nichtje van Rob. Die doet zondag haar eerste communie en geld in een vlop das uit den boze voor een freubelkont dus....
Ik had nog wat van deze lege koffieglazen. Rob kijkt altijd weer vol verbazing als ik de pot weer ontdoe van zijn etiket en het glas bij de verzameling ziet staan..als of je er nog niet genoeg hebt.
Dit heb ik er mee gedaan. De randen van een reep ribbelkarton heb ik bewerkt met distess Black Shoot, aan beide zijde heb ik een stuk kant geplakt. Een afdruk van Magnolia, tis eigenlijk voor de kerst maar vind hem zelf wel leuk voor de communie.
Aan de achterkant van de pot heb ik een bloem geplakt om zo de knopen van het lint weg te werken. Hij word gevuld met lekkere snoepjes, dat gaat er vaak wel in bij kids en ik moet nog een vlopje ofzo maken voor het geld in te doen maar daar ben ik nog niet helemaal uit. Gelukkig heb ik nog tot zondag dus er zal me vast wel iets te binnen schieten. Wens ik jullie een gezellige donderdag, ik vlieg weer even door me huisje heen en probeer straks is of ik nu wel reacties achter kan laten op jullie blogs...Liefs Peet.

De aquamarkers die ik heb gebruikt zijn..

+ Gezicht en handjes: Eggshell, Cherry Blossom, Rose Blush.
+ Haren: Lamp Black.
+ Jurk: Periwinkle, Frost Blue, Mediterranean.

Op de vleugels heb ik Stickels Clear gedaan.