zondag 11 augustus 2013

So Sorry..

Ik had dus even snel een condoleance kaart nodig ( tja dat heb je soms wel eens he ) maar niet zoveel tijd om er uitgebreid eentje te maken. Dus heb ik heel eenvoudig een embossingmal gebruikt waarbij je in principe niet al te veel bij hoeft te doen...das handig :-)

De embossing mal laat een mooie emboste cirkel, swirls en vlinders achter na het embossen en das toch verdomd makkelijk. Ik heb het geemboste lichtjes bewerkt met Distress Brushed Corduroy en de randen nog wat met Distress Black Soot. Ik heb de vlinders nogmaals geembost en uitgeknipt.Vervolgens iets donkerder gemaakt dan de kaart dmv Distress Black Soot. Met een stukje foam op de kaart geplakt voor een diepte effect.

Wat strass plak steentjes erop en een tekst van Stampin`Up en mijn kaart was klaar en kon op de post...Fijne zondag, ik ga nog even genieten van de laatste vakantie dag en dan morgen weer heerlijk regel in huis, zal wel weer wennen zijn als de wekker zo vroeg begint te blaten maak oke dat nemen we maar voor lief...Knuf en tot Blogs Peet