woensdag 25 juli 2012

Good Old Days

Als jullie dit lezen geniet ik nog lekker van mijn vakantie en misschien sommige van jullie ook wel. Ben ik op vakantie met mijn blog bezig...welnee ik heb het gewoon op datum ingesteld en hoppa pc doet de rest..Ik heb voor de vakantie nog  Art Journal Pages gemaakt en dacht, laat ik die nog even zien in de vakantie..hoeven jullie het niet zolang zonder mij te doen ( sow eigendunk zeg..)..
De bladzijdes heb ik eerst voorzien van een dikke laag Gesso en toen deze nog lekker nat was heb ik er een stuk oud kant in gedrukt en zo kreeg ik een mooi relief.( in het midden van het boekje nog te zien ). Vervolgens heb ik stempel afdrukken van een plant ( rechts) en een frambozen struik ( linksboven) gemaakt en deze ingekleurd met Paintdabbers. Met de heattool gedroogd want ow mijn geduld. Vervolgens heb ik op een stuk vloeipapier tekstafdrukken gemaakt met Stazon inkt, deze in stukken gescheurd en op de kop ( dus de inkt zijde naar beneden ) op mijn bladzijdes geplakt met Mod Podge.


De randen van beide bladzijdes heb ik bewerkt met Gold Parelmoer verf ( xenos) gewoon lekker met de vinger er op gesmeerd en laten drogen. De hond is een poezieplaatje van de Action en de letters komen van een scrapvel af.
De bloemen komen ook van een scrapvel af en in het midden heb ik een dotje Liquid Pearl gedaan. Evenals om de hele rand van beide bladzijdes. Om de letters en de bloemen heb ik een lijntje gemaakt met een witte gelpen, net weer dat beetje extra. Luitjes...bedankt voor jullie bezoekje en tot snel...Knuf Peet