maandag 24 oktober 2011

Peace - Hope - Joy..

Gisteren was ik dus de boel is goed aan het opruimen en ik kwam dit papier tegen en heb die meteen apart gelegd om er een kaart mee te maken. Ik zag tussen mijn stempelafdrukjes een prima passend stempeltje..
Ik heb dus geen flauw idee welk merk papier dit is. De ene kant is dus groen met de witte sterren en de andere zijde is het rood dat onder aan de kaart te zien is. Ik heb bovenin met de billenpons de hoekjes weg geponst om zo het rode van onder iets terug te laten komen. De tekststempel is van Stampin Up die ik met de Modern Label en de Word Window punch van Stampin Up het uit geponst.Aan de beide zijde een kleine rode plakparel. De takjes aan de zijkant heb ik met de pons van Nellie Snellen geponst. De afdruk heb ik net als de bruine achtergrond gestanst met Spellbinder Label 14 en de bruine gestanste heb ik nog een keer door de Embossing mal van Sizzix Lines & Circles gedaan.
De afdruk heb ik ingekleurd met Distress Refills en op een paar verzoekjes zal ik de kleuren even vermelden..

+ Huid en wangen: Tattered Rose.
+ Haren: Antique Linnen, Walnut Stain, Vintage Photo.
+ Jurk en haarband: Forest Moss.
+ Staf met ster: Tea Dye, Scattered Straw, Mustard Seed.

Ga ik jullie een gezellige dag wensen, ik ga nog even aan de freubel nu de kids nog zijn logeren want van de week zal er wel niet veel van komen...Knuf Peet