vrijdag 23 september 2011

Thinking Of You....

Zo wat kan een mens zich beroerd voelen zeg, had amper het benul dat ik van de week leefde en nu...nu leef ik weer zon een beetje voor 65% dus we gaan de goede kant op zullen we maar zeggen :-). Van de week kreeg ik een bericht dat een buurman was overleden en dan is het wel zo netjes als je een kaartje stuurt en verjaardagskaarten volop maar voor deelneming nul komma nul. Dus heb ik er maar even eentje gemaakt tussen het hoesten en proesten door..
Zulke kaarten moeten naar mijn idee niet te uitbundig zijn maar ook weer niet te saai. Dit is hem geworden best redelijk niet :-).

Dan wil ik nog even vermelden dat er bij GirlsCardWorld een nieuwe leuke challenge van start is gegaan en dit is jullie inspiratiefoto om een mooie kaart mee te maken..
Mochten jullie zin hebben om mee te doen, wip dan even naar het blog toe want voor de prijs moet je het niet laten want wat kun je winnen...
En als er 50 inzendingen zijn dan word deze prijs ook nog weg gegeven..

Reden genoeg om mee te doen toch?

Dan als laatste nog even een speciale groet aan Anja en Imke...zij hebben mijn blog ook ontdekt.

Ga ik jullie een goed weekend wensen en ik ga maar is zien dat ik wat in huis doe want de spinnen hadden hier weer vrij spel....Knuf Peet