dinsdag 1 juni 2010

Ik ben in jubelstemming....

Normaal gesproken ga ik nooit naar bed als ik uit een nachtdienst kom maar ik heb zulke drukke nachten gehad en de laatste nacht was echt het toppunt had ik echt zin om even een uurtje of twee te gaan slapen. Alleen de kids mochten vandaag om 10 uur naar school ivm de kermis, tja dan ben ik al over de ergste slaap heen en ga dan toch maar door. Tegen half elf bracht de postbode de post en wat was ik verrast dat ik zon een leuke kaart van Nellie mocht ontvangen voor het winnen van haar candy. Het is echt een prachtkaart met heel veel leuke en mooie details en dan zullen we het inkleuren maar niet vergeten. Echt heel mooi ingekleurd. Was ik helemaal heppie met de kaart kwamen ze vanmiddag ook al mijn pons brengen die ik heb uitgekozen, nou dat maakt een vermoeiende dag toch goed niet?
Kijk zelf maar even hoe mooi de kaart is...

Nellie... nogmaals super bedankt met de mooie kaart en de pons!.
Duik ik nu lekker me nestje in om heerlijk bij te tanken.....Liefs Peet

Vintage Kaart In Beige en Bruin

YEAH... ik ben klaar met de nachtdiensten, tjemig wat een drukke bende was het vanacht, ik liep als een kip zonder kop rond en geloof me...das geen gezicht. maar goed we zijn nu even vrij tot .... donderdag dan mag ik nog een nachtje en als ik een beetje pech heb mag ik er morgen alweer in omdat mijn collega ziekjes is. Dan ben ik vast wel weer uitgerust. Ik heb de smaak te pakken van de Vintage stijl dus hier is nog een kaartje :-)

Ik heb een afdruk gemaakt met een achtergrond stempel, deze in het midden open gescheurd en de randen op sommige plekken wat omgekruld. daarna ben ik er met distress overheen gegaan en het begin was er al. Daarna heb ik de kaart met gat op verschillende vintageplaatjes gelegd om te kijken welke er leuk bij stond en dit meisje vond ik helemaal leuk. Met de cricut heb ik twee swirls uitgesneden en beplakt met hotfix steentjes. Het kant heb ik ooit op de rommelmarkt gekocht en het bruine lintje komt van een trui. Ja, ik bewaar alles dat zie je maar. Tegenwoordig doen ze overal van die lussen aan de truien dan blijven ze op een kledinghanger beter zitten alleen als je dan je trui aan hebt en er steeds die lussen uithangen...ergenis nummer 1 dus.. ik pak altijd gelijk de schaar en hoppa weg ermee...nou ja weg? In het bakje met lintjes gaat die uiteraard. Ga ik nu maar even een berg strijk weg werken, de kids eten met de gehele school lekker op school dus ik hoef ff met niemand rekening te houden.

Wil ik jullie allemaal nog even bedanken voor de goede tips wat betreft het schoon maken van de clearstamps, heb van de week een grote klus te doen dus als jullie me missen... dan zit ik tussen de clearstamps, sopje en babydoekjes ;_)...Enjoy Your day...Liefs Peet