vrijdag 16 september 2011

Snelle En Eenvoudige Kerstkaart...

Aangezien niet iedereen van die "cute" cards houd en ik er ook van hou om verschillende kaarten te maken heb ik gistern een simpele kerstkaart gemaakt maar....wel een leuke ( vind ik) :-).
De achtergrond heb ik gemaakt door een velletje correspondentiepapier te embossen met de cuttlebug, vervolgens ben ik er heel lichtjes met distress Brushed Corduroy overheen gegaan om het ge-emboste wat op te halen. Met stanzen van Spelbinders en Nellie Snelle heb ik de achtergrond van de bloem gemaakt. De bloem in het midden was eerst een vreselijk kleurtje bruin en nadat ik hem met een brad in mekaar had gezet heb ik hem bespoten met Glimmermist Candy Apple Red. Daardoor kreeg ik 1 geheel qua kleur wat ik voor op de kaart mooier vond. Lint en strikje met bijpassende strass steentjes en de kaart was klaar. Snel of snel? Ga ik nu mijn dagelijkse dingen even doen en als ik tijd heb wil ik even wat uittesten want ik kreeg vanacht weer is een leuk idee dus....ik kom de dag wel weer door...Knuf Peet

p.s nadat ik dit heb geplaats heb ik nog even met een witte gelpen stipjes gemaakt op de bruine rand van de stans zeg maar..staat een stuk beter :-)