donderdag 28 maart 2013

24 / 7

Het is weer Taggy Donderdag en dus tijd om een tag te laten zien. Dit keer een ander soort Tag maar wel erg leuk om te maken...
Als basis van deze tag heb ik een stuk mica gebruikt. Deze heb ik met de Stampin`Up stans Labels Collection uitgestanst en daarna in een embossingmal gedaan en door de cuttlebug gehaald. Vervolgens heb ik met een stans uit dezelfde serie ( twee maten kleiner) een tag gestans uit design papier. De randen zijn bewerkt met Distress Vintage Photo. Op het papier zitten leuke vogeltjes en vanuit daar ben ik verder gegaan met " versieren" van de tag. Omdat ik de vogels niet wilde weg werken maar in de tag wilde verwerken heb ik er heel simpel een takje met blaadjes onder geplakt. De stans die ik hiervoor heb gebruikt is ook van Stampin`Up. Hier ook weer de randen bewerkt met Distress Vintage Photo. Zo lijkt het net of de vogels op het takje zitten.
Mooi effect geeft dat als je mica embost

De tag kun je openen zodat je aan de binnenkant je boodschap kwijt kunt en ook hier heb ik de randen  bewerkt met Distress Vintage Photo. Stempels die ik heb gebruikt zijn van een oude stempelset van Stampin`Up.
Omdat mica doorschijnend is heb ik de achterkant ook afgewerkt.

Wil ik tot slot nog even deze mooie kaart laten zien die ik gisteren mocht ontvangen..
Gemaakt met de stempelset Lovely as a Tree van Stampin`Up en deze mooie kaart is gemaakt door Femy. Zij heeft geen blog maar is al een lange tijd een trouwe volgster van mij en wekelijks ( soms dagelijks hihi) verblijd ze mij met een gezellig mailtje...Femy..super bedankt voor je mooie kaart.
Dikke knuf en tot Blogs Peet