zondag 30 oktober 2011

Kerstkaart

Was ik gisteren even door blogland aan het fietsen en ik belande bij  mijn naamgenootje PETRA en wat ziet mijn oog...
Ik heb deze gave prijs gewonnen..
Is dat niet helemaal fantastisch en weet je...ze geeft nu een double do xl weg bij 800 volgers dus ik zou zeggen..wip is bij haar langs.

Gisteren wat ik lekker alleen thuis en heb daar mooi gebruik van gemaakt en lekker zitten kleuren en van een afdrukje alvast een kaartje gemaakt....
Een fris en fruitig kerstkaartje en eens niet in die donkere kleuren. Het papier is van een Christmas Collection paperbloc van Kars.De blauwe roosjes komen bij de Action vandaan en de bladeren heb ik ooit bij Nellie Snellen mee gebracht maar eigenlijk nooit gebruikt. De vlinders komen van een stempel set van Elines Huis en heb ik in 3d op geplakt voor wat diepte.
De achtergrond heb ik afdrukjes van sneeuwvokjes gemaakt met versamark en vervolgens bestrooit met parelmoer groen embossingpoeder. Deze is clear maar met een groene gloed erover wat mooi overeenkomt met de rest van de kaart. Met distress Bundled Sage heb ik vervolgens de rest bewerkt.
Ga ik jullie een fijne zondag wensen en ik ga maar is aan de strijk, heb geen kaboutertje gezien die dat voor mij wilt doen dus ben ik zelf het haasje...Knuf Peet