dinsdag 27 april 2010

Proost


Ik hoef jullie niet te vertellen hoe moeilijk het kan zijn om een " mannenkaart "te maken. Geen bloementjes, strikjes, blingblingetjes. Eigenlijk best saai maar ook wel weer een uitdaging. Met Edwin als Tiroler is het toch een stuk makkelijker om een mannenkaart te maken. Ik vind hem zo geinig alleen ben ik niet zo kapot van die vleugeltjes bij de magnolia stempels. Edwin is ingekleurd met distress en het schuim van het biertje is met clear stickels bewerkt. Op de foto niet te zien want ik was iets te snel met plaatsen. Ik heb om in stijl van het biertje te blijven een bierdopje ( en ja ook die bewaar ik bloos)plat geslagen. En heel toepasselijk met een duitse tekst. Benieuwd wat jullie er van vinden en laat gerust een reactie achter dan heb ik vanacht wat te lezen in me nachtdienst, ze belde net op of ik een nachtje kon werken en dat kon ik wel hihi. Ga ik me nu ff douchen en klaar maken om te werken... Fijne avond allemaal...Liefs Peet

Liefs Van Ons Allemaal...

>
Allereerst wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties op Sneeuw Tilda, zo zie je maar weer dat smaken verschillen wat de bomen betreft.

Ik heb voor de afwisseling weer een Magnolia stempel gebruikt, geloof dat er toch wel enige sprake is van verslaving. Tilda is weer ingekleurd met distress inkt en de bloemen heb ik bewerkt met clear stickles.

Op de Bloemen heb ik een wat Glossy Accent gedaan zodat het net is of er druppels op de bloem zitten, hoop dat het een beetje duidelijk is.

De achtergrond van het kaartje heb ik gemaakt met Walnut Inkt ( soort glimmermist) en een stuk stoffen gaas, geen idee wat de werkelijke naam is maar het effect is wel leuk toch?

Rest mij jullie nog een leuke dag te wensen liefs Peet