zondag 5 februari 2012

Fly Tag

Ik had gisteren even een creatieve uitspatting en persoonlijk vind ik hem wel zeer geslaagd...
Ik heb een vel Kraft Glassine bewerkt met Alcohol Ink en vervolgens in een embossingmal gedaan en door de cb gehaald. Het relieef heb ik heel lichtjes met Rub`n Buff  Gold Leaf bewerkt. De randen heb ik met Distress Crackle Paint Brushed Corduroy ingesmeerd en goed laten drogen. Vervolgens heb ik een Doilly ( action) bestempelt met Versamark Inkt en bestrooit met witte embossingpoeder, verhit met de Heattool. daarna ben ik er met Distress Inkt Walnut Stain overgegaan, heel lichtjes met een nat billendoekje erover gegaan.
Met de stans van Joy heb ik vier vlinders gestanst, twee maal op een restje van het bewerkte Glassine Papier en twee keer op cardstock. De lijfjes van de vlinders heb ik eraf geknipt zodat ik een soort van vleugels overhield  De twee Vleugels van cardstock heb ik bestempelt met Versamark Ink en bestrooit met Tarnished Gold Embossingpoeder en verhit met de Heattool.
De met Embossingpoeder bewerkte " vleugels"  heb ik met Glossy Accents op Skeletbladeren geplakt en goed laten drogen. Geeft een heel leuk effect op de vlinders / vleugels. Vervolgens heb ik de twee " vleugels " van Glassine met 3d kit op de Doilly geplakt en de twee bewerkte " vleugels " er wat boven geplakt voor een soort van 2d effect.
Op het lijfje van de vlinder heb ik dotjes gemaakt van Liquid Pearl Petal Pink. Op een chipboard label heb ik met Rubons het woordje Fly gemaakt en met een dikke laag Glossy Accents bewerkt. Nog wat kant, lint, flowers en brads ( xenos) en ik vond het weer genoeg...Benieuwd wat jullie er van vinden...Fijne Zondag Knuf Peet