zaterdag 3 maart 2012

Van Koffiemelk Flesje Tot Olielampje...

Heel vreemd maar ik werd gisteren mooi uitgelachen toen ik de lege koffiemelk fles aan het schoonmaken was, ze zeiden nog net niet in koor...Owjee! Ik ben gek op alles waar maar een kaars in kan of elk soort van olielamp en toen ik de fles koffiemelk in de handen had had ik meteen zoiets van...Olie lampje!
Ik heb het papier van K&Company gebruikt en daar zitten bloemen op met hier en daar wat glitter, erg leuk. Met een borderpons heb ik uit zacht rose cardstock randen geponst en aan de boven en onder kant van het k&c papier geplakt. Wat cremekleurige kant geplakt en deze afgewerkt met een parelketting van de Xenos. Het plaatje komt van een label die je ooit kreeg bij de Hobby Handig.
Wat paarse en rose roosjes aan beide hoeken en kleine paperflowers met als kern een bruinkleurig plakpareltje. De witte vilten bloem aan de hals komt nu een beetje lomp over zo op de foto maar in real staat het erg leuk al zeg ik het zelf. Hier en daar nog wat geponste vlinders met in het midden een plakstass van de Action,
Vreemde foto maar dat past wel weer bij mij :-0... Fijne zaterdag..Knuf Peet

p.s de olie en het lontje moet ik nog halen maar ik was een beetje ongeduldig. Bij de Xenos kun je van die lonthouders met lontjes halen.