donderdag 30 juni 2011

Liefs van Ons Allemaal...

Nee dames, peetje is niet gek geworden maar ik dacht...gooi dr is ffkes een Magoliaatje tussen door :-) i.p.v Sweet Pea...die komt van de week weer als mijn ez mount binnen is haha...
Ik blijf me er steeds weer over verbazen hoe flets de fotos toch aldoor zijn, als iemand nog een goede tip heeft om mooiere fotos te maken dan hoor ik het graag. De kaart.. dit afdrukje heb ik gekregen van....sorry vergeten. Persoonlijk vind ik het geen leuke stempel maar tis dan wel weer een uitdaging van het afdrukje iets te maken toch? Je kunt ook niet alles mooi vinden.
Ik heb er op mijn manier een uitschuifkaart van gemaakt, dacht doe is lekker gek ( doe me haar los hihi) en maak is wat anders dan de standaard kaart. Het papier wat ik heb gebruikt komt van een Vintage paperbloc van de Action.

Zo is die als die helemaal is uitgeschoven, op de journal ( stempel van Prima marketing) kun je dan nog iets leuks neer krabbelen. Best wel een leuk idee toch? Bloementjes zijn van Marktplaats geplukt, de vlinder is een stempel van Elines Huis. Ow en let ff op me mooie strikkie..gemaakt op de manier van Steffi! Het werkt echt en mocht je niet weten wie Steffi is of waar Peetje het nu weer over heeft kijk dan even naar het bericht voor deze.

De kleuren distress die ik heb gebruikt zijn..

+ Huid: Tattered Rose.
+ Haren: Black Soot.
+ Kleertjes: Antique Linnen, Old Paper, Stormy Sky.
+ Schoenen: Pumice Stone.

Ga ik jullie een fijne zonnige dag toewensen en ik vlieg maar weer is met me stofdoekkie door het huis heen....Liefs Peet