donderdag 16 augustus 2012

Loving Christmas Wishes

Eigenlijk zonde om met dit mooie weer binnen te zitten maar ik wilde deze tag af hebben, was er gisteravond mee begonnen en dan tja dan blijft zon halve creatie je roepen he dat je het afmaakt :-)
Ik heb een tag bewerkt met Distress Tea Dye en afdrukjes gemaakt ook met deze kleur van sneeuwvlokken ( kars x-mas collection snowflakes ). Vervolgens heb ik met een stans een kaart gemaakt. Ik heb een stuk bruin cardstock doormidden gevouwen en de stans net op de vouwlijn gelegd zodat de zijkant van de " kaart " na het stanzen nog aan mekaar zit. Van de kleinere stans heb ik uit wit cardstock drie stansen gestanst. De witte cardstock stansjes zijn ook bewerkt met Distress Tea Dye. Het plaatje is van Marianne Design en heb ik 2d gemaakt. Haha nee geen 3D maar ik heb het gezicht en de bloemen nog een keer uitgeknipt en met foamtape op de andere afbeelding geplakt voor wat diepte.De tekst stempel is van Magnolia en ook deze heb ik weer met Distress Tea Dye bewerkt, zo blijft het een mooi geheel qua kleur.
De binnenkant van de kaart is vrij simpel omdat het kaartje nog wel dicht moet. Aan de linkerkant heb ik sneeuwvlokken ( Elines winterhuis )  gestempelt met Distress Old Paper. De tekst stempel en de swirl zijn van Stampin Up ( seasons of you ) De swirls heb ik voor een beetje kleur effect gestempelt met Distress Tea Dye. De bloemen zijn van het Kruidvat en de houten sterretjes komen bij de Xenos vandaan. Op de sterretjes en de swirls heb ik een klein strass steentje geplakt. Ga ik jullie bedanken voor jullie bezoek en.... iedereen nu al super bedankt dat jullie mijn nieuwe blog ( ook ) volgen, nu al 27 volgers das tcoh supers...Knuffies Peet