vrijdag 7 januari 2011

Sweet Friend...

Wat een heerlijke druilige dag en wat kunnen de nederlanders lekker zeuren over het weer... dan is het te glad nu is het te nat...Ik heb liever de regen dan de gladheid, die gelukkig zo goed als weg is. Ik ben gisteren op me hobbykamer gestrand toen ik op weg was naar bed en was met inkleuren begonnen van de afdruk die ik had gemaakt met Best Friends van Penny Black. Ik heb de kaart net even afgemaakt want anders heb ik geen rust en blijft de kaart me roepen...
Het papier komt van het paperbloc Cappella van Basic Grey en ik heb voor de kaart Cardstock Olive en Argos gebruikt. De randen zijn weer bewerkt met distress Brushed Corduroy. Ik kreeg een tijd geleden de vraag of ik met een reden de Brushed Corduroy steeds gebruik...nou die moet ik nog steeds opruimen en omdat die er dan toch ligt...pak ik die maar...gevalletje luiheid zeg maar :-).

Ik heb de stanzen van Marianne Design gebruikt voor de bloemen en de swirls. Het lint komt bij de Intratuin vandaan en de roosjes heb ik ooit van marktplaats gehaald.

De aquamarkers die ik heb gebruikt zijn...

+ Gezicht en handjes: Distress Tattered Rose.
+ Hoed en sokken: Eggshell.
+ Jurkje: Wisteria, Cream, Bamboo, Deco Peach.
+ Schoentjes: Sepia.
+ Kuikentje: Straw Yellow.
+ Parapluutje: Straw Yellow, Deco Peach, Frost Blue.
+ Bloemen: Deco Peach, Frost Blue, Bamboo.

Rest my jullie een gezellig weekend te wensen en bedankt voor jullie bezoekje...Liefs Peet