dinsdag 7 september 2010

Een Award en.....

Nou de koekjes die we zouden gaan bakken zijn veranderd in cakejes. Mike en Daniel wilde alles zelf doen dus ook afmeten hoeveel water ze bij de koekjes mix moesten doen..heb zon flauw vermoeden dat het iets teveel was want ipv koekjes deeg was het een soort cakebeslag. mag de pret niet drukken zeg ik en aan gezien de containers deze dagen veel lusten hebben we deze maar verblijd en zijn ze vrolijk verder gegaan met de cakejes. Ik heb geen idee wat ze er allemaal in hebben gedaan maar het smaakte toch nog aardig en nee dames...ik heb niet teveel gesnoept. was wel moeilijk want wat is er nu lekkerder dan warme cake zo uit de oven?

Zag ik net dat ik van Marianne deze award had gekregen...helemaal leuk meiske en supers bedankt. Ik heb even plaats gemaakt in me vitrinekast :-) en daar staat hij in te pronken. Eigenlijk behoor ik hem door te geven maar... ik schenk hem aan al mijn lieve volgers...Liefs Peet

Noel ( oftwel x-mas)

Niet alleen de scholen zijn begonnen ook het werken en dat heb ik vanacht gemerkt...pfff heb me de benen uit me kont gelopen zo druk met van die kleine wissewasjes. Maar goed tussen de bedrijven door heb ik toch nog een magnolia afdruk ingekleurd en daar net een kaart van gemaakt.

Tilda lijkt op de foto een beetje flets maar in werkelijkheid valt dat reuze mee. Het bolletjes lint waar Tilda op zit heb ik van de rommelmarkt vandaan. De witte bloem komt van Xenos vandaan en die heb ik eerst bespoten met Glimmermist Iredescent Gold en daarna de randen bewerkt met stickles Gold. De witte blaadjes zijn met een pons van Martha Steward gemaakt en gedistressed met Vintage Photo, de swirls met een stans van Marianne Design en met een witte gelpen heb ik er kleine accentjes opgetekent.

Ik heb de label gemaakt van rest stukjes linnenkarton van de Action en ook hier heb ik de randen bewerkt met distress Vintage Photo. De tekst stempel is van Psx. En deze afdruk heb ik met versamark gemaakt en er vervolgens embossing poeder Pirate Gold opgedaan en verhit met de heattool.

Ik heb op de bloemblaadjes drie kleine druppeltjes Glossy Accents van Ranger gedaan. Ik heb voor degene die Glossy Accents niet kent bewust een foto gemaakt van de nog natte Glossy, zo kun je goed zien wat ik er mee bedoel. Als het eenmaal droog is is het transparant en lijkt het net een dauwdruppel.  Wens ik jullie weer een fijne dag en met dit weer is het heerlijk freubelen... Ik ga zo met Daniel en Mike lekker koekjes bakken dus dat word weer smikkelen en smullen..Liefs Peet