maandag 31 oktober 2011

De Eet Smakelijk Swap

Ik heb voor het eerst meegedaan met de swap bij de Nederlandse Swappers en dit keer was het thema...verpak een mix op een leuke manier. Ik werd gekoppelt aan Martha die mij deze mooie en lekkere creatie stuurde..
Is het niet geweldig zo met die kleine garde en lepeltje?
Aan de binnenkant staat een lekker recept en ik vind het papier ook zo gaaf die ze gebruikt heeft.

En in het hoesje zaten twee zakjes met burrito mixen...yammie. Kijk is op het blog van Martha en kijk zelf wat voor pracht creaties ze maakt.

Ik weet nog niet of ze mijn pakje al heeft ontvangen maar ik neem de gok om het nu op mijn blog te zetten. Mijn pc gaat straks weg voor onderhoud en heb geen idee hoelang ik zonder moet en de fotos staan op deze pc. Anders word het zo lang en ik wil het doorlinken naar het blog van de
Nederlandse Swappers

Dit is mijn creatie die ik naar Martha heb gestuurd...
De letters heb ik ooit bij het kruidvat gehaald en geverfd met Paintdabbers. De randen zijn bewerkt met distress Vintage Photo.

De binnenkant.
Achter op het labeltje heb ik een recept geplakt, dat was ook een opdracht en ik heb in het midden wat satestokjes geplakt. Tilda is niet helemaal chinees maar japans maar ik had geen andere en dit vond ik er toch wel leuk bij passen.

Ik wilde de mixen eerst verpakken maar uiteindelijk toch niet gedaan omdat ik het qua kleur best leuk vond staan. ik hoop dat ze het lekker vind en leuk en ik ga zeker volgende keer weer meedoen....Knuf Peet