donderdag 25 februari 2016

Plan de Campagne

Jaja, wat zon verhuizing al niet tevoorschijn haalt.
Ik kwam een grote doos met allemaal losse en in vlopjes bewaarde fotos van de kids tegen die ooit en dan bedoel ik ook ooit in een album moesten komen maar waarvan ik dacht....in die doos liggen ze ook prima.
Tot....Nu!!!


Basis papier check, foto`s checkm, ( deel ) embelisments check..
Ik ga voor beide boys een album maken vanaf hun geboorte tot...zover het er in past en das best veel aangezien ik het op de " project life " manier doe.
De leukste fotos ga ik gebruiken in de albums ( nog niet check want die moet ik nog bestellen hihi) en de iets mindere doe ik gewoon terug in een doos voor de boys.


Dan ga ik zo is op me dooie akkertje door mijn papiervoorraad ( nee dames..papier heb je nooit genoeg ) heen worstelen om te kijken wat leuk is om te gebruiken. Ga maar een aparte doos maken waar ik alles voor deze klus in ga doen, want om nu elke keer alles uit te moeten zoeken vind ik nou ook weer iet wat overdreven.


En als ik dan alle papier bij mekaar heb gezocht dan......ga ik nog even door met worstelen om leuke project life kaartjes erbij te zoeken. Ik heb een hele lade vol, gekocht en zelf uitgesneden dus hier moet vast wel iets tussen zitten.
Mocht ik een bladzijde af hebben dan zal ik hem jullie laten zien maar voor eerst......zoeken, zoeken en nog eens zoeken.

Even iets anders....ik was net bij de Zeeman en waar viel mijn oog op...Ontzettend leuke stickers die ik owww zo leuk kan gebruiken bij mijn project life albums.
Misschien hebben jullie deze al gezien en flink ingeslagen, nou ik kom eigenlijk nooit bij de zeeman maar denk dat ik er nu toch iets vaker binnen wandel.
Tot blogs en dikke knuf Peet