dinsdag 7 juni 2011

My Little Angel...

Ik heb gisteren wat gestoeit met alcohol ink en de distress pads. had gewoon zin om is even heel iets anders te maken dat " cute cards" en anders dat is die grijns.
Ik heb het grote rechthoekige vlak aan de rechterkant gemaakt met Alcohol Ink. Ik heb een stuk glossy paper bewerkt met de kleuren Stream en Caramel en heb het vervolgens met een embossingmal van Sizzix Circles and Lines door de cuttlebug gehaalt. Daarna heb ik met distress Walnut Stain de hele kaart gedistresst en heb de randen met distress Black Shoot bewerkt. De kleine vierkant heb ik eerst gedistresst met Broken China en Walnut Stain. Daarna heb ik er met Brushed Corduroy een stempelafdruk op gemaakt en de randen gedistresst met Black Shoot.
De engel heb ik eerst afgedrukt met Archival inkt en de oorspronkelijke vleugels eraf geknipt. Daarna heb ik twee stempels van vleugels beinkt met Versamark en afgedrukt, bestrooit met Black embossing poeder en met de heatgun verhit. De vleugels en de engel heb ik met distress Walnut Stain ingekleurd. De jurk heb ik nogmaals ingekleurd met Glossy Accents wat niet echt duidelijk is te zien op de foto. Langs de vleugels heb ik nog heel iets Stickles Clear gedaan. Nooit geweten dat werken met Alcohol ink zo leuk kon zijn, had het jaren geleden aangeschaft maar eigenlijk niets mee gedaan dan alleen de potjes afstoffen. Er volgen nog wel meer kaartjes met alcohol ink, loop haast over van ideeen...Liefs en bedankt voor jullie bezoekje...Peet