woensdag 27 januari 2010

Creatief middagje met de kids

Gemaakt door Daniel
Gemaakt door Mike

De kids zijn vandaag vrij van school en we hadden allemaal zin om te freubelen en dat hebben we dus maar even gedaan. Daniel heeft een filmpje gemaakt met de tekeningen. Ik heb dubbel gelegen toen hij bezig was en in gedachten zijn film voor zich zag..aan fantasie ontbreekt het hem niet. Mike heeft mij weleens zien freubelen met theezakjes en dat wou hij nu ook maar is proberen ( althans ik mocht vouwen en hij plakken) en opzich heeft die dat toch niet onaardig gedaan wel dan? Liefs Peet en de kids

Yess nog een Award


Hallo Dames...
Deze mooie award mocht ik van Nellie in ontvangst nemen, top meid,ben er weer superblij mee. Ik vind het altijd een compliment als je een award krijgt maar...zonder jullie lieve/leuke reacties zou dit niet zon een leuke blog zijn en zou ik er niet zoveel plezier in hebben dus...Jullie allemaal bedankt! Mag ik nu weer 7 dingen over mezelf vertellen...hmmzz jullie weten al redelijk wat dus eens zien of ik iets weet wat jullie nog niet weten..
1= Ik heb een hekel aan kou, heb liever temp. van 30C of hoger.
2= Ik vroeger graag een kinderboerderij wilde hebben.
3= Ik ben gek op dieren.
4= Mocht ik ooit een miljoen winnen die boerderij best nog eens kon komen :-).
5= Mocht ik een miljoen winnen eerst eens flink ga shoppen bij verschillende hobbywinkels en niet op een tientje kijk ;-)
6= Het eind van de zeven vragen nu bijna in zicht is
7= Ik de award doorgeef aan een ieder die mijn blog bezoekt enh em graag zou willen hebben
Liefs Peet