dinsdag 18 oktober 2011

Welcome Christmas Into Your heart

Nou het was geen lekkere dingen bakken vandaag, Mike heeft heerlijk de middag in bad doorgebracht en Daniel heeft hier mijn kralen/hebbedingenkast bekeken en op zijn manier opgeruimt dus kon ik ondertussen mooi even een kaartje maken..

Het papier is Turquoise Hill`s van Riddersholmdesign en de randen heb ik met de paperdistresser van Tim Holtz oud en raffelig gemaakt en daarna met distress Vintage Photo bewerkt. De tags heb ik gemaakt met de Tiny Tabs & Tags die van Tim Holtz.
Aan de rand heb ik met blauw garen een stikrandje gemaakt en op de labels zelf met zwarte gelpen een stiklijntje getekend. De paper vlinders heb ik ook met distress Vintage Photo bewerkt maar lichtjes zodat het wit er nog een beetje doorheen kwam. Een blauw plaksteentje voor het lichaampje.
Op dit labeltje heb ik vier donkerbruine knopen geplakt en ook in het midden een blauw plaksteentje gedaan voor net een beetje extra.
De tekst stempel is uit de Heard From The Heart serie van Stampin Up en het woordje Christmas heb ik overtrokken met een AtyouSpica pen Gold, alleen niet echt te zien op de foto. Ga ik me nu heerlijk op de bank nestelen en tv kijken...Knuf en fijne avond Peet

Wie Is De Chefkok....

Een leuk iets van dit seizoen is toch wel ....de kids aan het werk zetten om...

eerst kilo`s appels schoon te maken, nou ja mams schilt ze en snijd ze in partjes en de Boys snijden ze in kleine stukjes en eten de helft op ;-).
En dan lekker met vanillesuiker op het vuur en zien dat we appelmoes krijgen. Het blijft een favoriete bezigheid van de boys dus eten we in de herfst/winter heel wat eigen gemaakte appelmoes. Vanmiddag zijn de kids vrij en hadden ze al het idee geoppert om maar weer is aan het bakken te gaan dus ben benieuwd wat het worden gaat....Knuf Peet