zondag 12 september 2010

Feestje Was Geslaagd...

Gisteren hebben we het kinderfeestje van Daniel gevierd en de kids liete weten volgend jaar ook weer te willen komen, das toch een goed teken niet?
Uiteraard mocht Daniel eerst de kaarsen uitblazen...

Ik had bij Action zon soort fontein gekocht en die speelde een liedje erg leuk alleen.....de uitknop konden we niet vinden tot Vince riep...Gewoon onder de kraan doen deed mama ook! Nou ja dat deden we dan maar en even later hoorde ik toch nog lang zal ze leven uit de prullenbak komen tot groot vermaak van de kids.
Daarna hebben de kids moonlight bowlen gedaan en dat was erg leuk, frietjes met een frikandel en nog wat drinken, op de parkeerplaats nog even spelen en toen was het tijd om weer naar huis te gaan. Waren me oren ook wel aan toe.
Daniel had wat spulletjes bij mekaar gezocht en vroeg of ik er een leuk zakje van wilde maken met de stempel van magnolia want die vind die zo leuk. Tuurlijk doen we dan en dit is het geworden...simpel maar een groot succes. Gaan we nu de verjaardagen vieren en vanacht mag ik als kado...werken. Ze belde me net op of ik wilde invallen want de nachtdienst had zich vanmorgen ziek gemeld en aangezien we maar met zijn drieen zijn en het voor de andere niet te doen is om 8 nachten te doen spring ik wel bij...zo ben ik dan ook wel weer...Fijne zondag...Liefs Peet