maandag 3 mei 2010

het is maar een idee....

Ik krijg nog wel eens de vraag wat ik met al die kaarten doe. Ik stuur er een heel veel op maar zoveel als ik er maak krijg ik nooit niet verstuurd dus dacht ik het volgende.. Als je het leuk vind stuur je mij een kaart van jou ( samen met een gefrankeerde envelop met naam en eigen adres) en dan verdeel ik de kaarten onderling en stuur je een kaart van een ander weer terug...beetje duidelijk? Als er een beetje animo is dan werk ik het verder uit maar ik wil eerst weten of er mensen zijn die dit een leuk idee vinden...Liefs Peet

Zomaar....

Jaaaaaaa me rug gaat goed, zeggen we dan, nee zonder dollen. Ik voel nog wel dat er iets niet helemaal pluis is maar we gaan woensdag weer heerlijk aan het werk.
Ik had dit kaartje half af liggen en wist niet precies wat ik er mee moest, vond toch het papier niet zo heel leuk maar ik had geen zin om de kaart te slopen. Met een beetje puzzelen en passen is het uiteindelijk dit geworden.

De kern van de bloem is een uitprobeersel en ik moet zeggen dat ik het idee leuk vind alleen dat de " rozet " iets dunner moet. Ik heb de " Rozet " van artista klei gemaakt en je kunt er zoveel leuke dingen mee maken. Ik heb nu een soort van ornamenten gemaakt voor straks op mijn scrapboek. Ze liggen nu te drogen en dan moet ik ze nog verven maar als ze klaar zijn laat ik ze wel even op mijn blog zien.

Tilda is ingekleurd met Distress inkt, had een afdrukje met aquarelpotloden gemaakt maar ik vind het toch steeds prettiger om met distress in te kleuren. Ga ik nu met de boys de markt onveilig maken, want ze hebben vakantie dus dat kan nog lachen worden...Enjoy You Day...Liefs Peet