maandag 3 mei 2010

Zomaar....

Jaaaaaaa me rug gaat goed, zeggen we dan, nee zonder dollen. Ik voel nog wel dat er iets niet helemaal pluis is maar we gaan woensdag weer heerlijk aan het werk.
Ik had dit kaartje half af liggen en wist niet precies wat ik er mee moest, vond toch het papier niet zo heel leuk maar ik had geen zin om de kaart te slopen. Met een beetje puzzelen en passen is het uiteindelijk dit geworden.

De kern van de bloem is een uitprobeersel en ik moet zeggen dat ik het idee leuk vind alleen dat de " rozet " iets dunner moet. Ik heb de " Rozet " van artista klei gemaakt en je kunt er zoveel leuke dingen mee maken. Ik heb nu een soort van ornamenten gemaakt voor straks op mijn scrapboek. Ze liggen nu te drogen en dan moet ik ze nog verven maar als ze klaar zijn laat ik ze wel even op mijn blog zien.

Tilda is ingekleurd met Distress inkt, had een afdrukje met aquarelpotloden gemaakt maar ik vind het toch steeds prettiger om met distress in te kleuren. Ga ik nu met de boys de markt onveilig maken, want ze hebben vakantie dus dat kan nog lachen worden...Enjoy You Day...Liefs Peet

5 opmerkingen:

 1. `het is toch een heel mooi en leuk kaartje
  geworden, geniet lekker met je jongens van
  de vakantie

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, Petra! Ook nog creatief met klei en je eigen bloemen maken! Tof, hoor! Hij is mooi geworden! Ik vind die tekst 'zomaar' ook erg leuk, voegt een mooi stukje toe. Zelf geschreven?
  Even uit nieuwsgierigheid: heb jij veel stempels? Ook al ervaring met digistamps? Ik ben een beetje aan het speuren wat nou het leukste is. Ik heb nog niet zo veel 'poppetjes-stempels', dacht eerst dat ik die toch niet zou gebruiken, dus heb via Marktplaats een serie afdrukjes gekocht, maar het is toch wel heel erg leuk, ha ha! Ik heb nogal last van 'voortschrijdende inzichten', hihi en zo komen er steeds weer nieuwe dingen en wensen bij!
  Hopelijk heb je het marktbezoek overleefd en hopelijk was het ook nog gezellig!! ;-) Fijne week!
  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel mooi kaartje en leuk een kern van klei,ben benieuwd naar je ornamentjes.
  liefs Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. schitterend kaatrje peet
  erg leuk gedaan
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. geweldig peet, dit is echt heel erg mooi, je bent echt een krea bea.

  groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties te leze, zowel positief als negatief...bedankt voor je bezoekje en wie weet..tot snel..Liefs Peet