woensdag 7 december 2011

Nog Een Tag....

Was dat toch leuk om te doen zeg, tagjes maken...
De tag heb ik eerst bewerkt met distress Fired Brick en Brushed Corduroy ( deze kleuren heb ik ook gebruikt bij de stempel). Met een sneeuwvlok stempel van Eline`s winterhuis heb ik vervolgens afdrukken op gemaakt met Archival Inkt Sepia. Ik heb een stuk stevig plastic ( afval van een stempelverpakking) op maat geknipt als de tag en vervolgens heb ik deze in een embossingmal gedaan en door de cb gehaald.
Het schitterd een beetje maar zo kun je wel een beetje zien wat ik bedoel en wat voor een effect dit geeft. De " plastic" tag heb ik met Glossy Accents op de andere tag geplakt en de randen met Paintdabber Pitch Black bewerkt.
De afdruk van de stempel is van Tim Holtz en heb ik in Sepia afgedrukt en de tekst in Crimson ( archival inkt). De afdruk heb ik op zwart cardstock gemat om zo het zwart van de paintdabber terug te laten komen. De kerstslinger onderin heb ik bij de Action vandaan en ipv in de kerstboom kun je die ook leuk op kaarten en zo gebruiken. De kerstbel heb ik heel heel lang geleden bij de Zeeman gescoort en komt nu wel mooi van pas toch? De knoop komt uit me voorraadkast en de brad is van de Xenos. Hoop ik dat jullie de tags nog niet moe zijn want ik ben er met nog eentje bezig :-)...Fijne woensdag knuf Peet.

P.s ik heb de tag niet te vol geplakt omdat ik de "plastic " tag niet wilde weg werken